Brasserie Saint-Monon

  • Brasserie Saint-Monon
  • Brasserie Saint-Monon
  • Brasserie Saint-Monon
  • Brasserie Saint-Monon
  • Brasserie Saint-Monon
Brasserie Saint-MononBrasserie Saint-MononBrasserie Saint-MononBrasserie Saint-MononBrasserie Saint-Monon
Lokaal bier op een legendarische achtergrond

Voor de bierliefhebbers: dit is een brouwerij die absoluut een bezoek waard is wanneer u in de Ardennen bent!  Deze in een boerderij ondergebrachte ambachtelijke familiebrouwerij werd opgericht in 1996 en heeft in de loop der jaren steeds meer naam gemaakt. Het dankt zijn naam aan een Schotse monnik die gezien werd als de beschermer van het vee.

Ontdek er de 4 ambachtelijke bieren, elk met een krachtige persoonlijkheid en gebrouwen met enkel natuurlijke ingrediënten, door Pierre Jacob, een van de jongste Waalse brouwers. Wit, bruin, blond of amberkleurig, er is voor ieder wel wat wils.

Deze brouwerij, bekroond met talrijke prijzen in zowel nationale als internationale wedstrijden, laat u een kijkje nemen achter de schermen. Tijdens een rondleiding met gids kunt u de installaties zien en luisteren naar de uitleg van de meesterbrouwer. Dit wordt uiteraard gevolgd door een proeverij!
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Rue Principale 41
6953
Ambly

Kaart