Brouwerij van Achouffe

 • Brasserie d'Achouffe - Wibrin - Site brasserie
 • Brasserie d'Achouffe - Wibrin - Site brasserie
 • Brouwerij van Achouffe
 • Brasserie d'Achouffe - Wibrin - Magasin
 • Brasserie d'Achouffe - Wibrin - Salle de brassage
 • Brasserie d'Achouffe - Wibrin - Salle de brassage
 • Brasserie d'Achouffe - Wibrin - Auberge des Lutins
 • Brouwerij van Achouffe
 • Brouwerij van Achouffe
 • Brasserie d'Achouffe - Wibrin - Auberge des Lutins
 • Brasserie d'Achouffe - Wibrin - Salle de dégustation
 • Brasserie d'Achouffe - Wibrin - Site brasserie
 • Brasserie d'Achouffe - Wibrin - Village d'Achouffe
Brasserie d'Achouffe - Wibrin - Site brasserieBrasserie d'Achouffe - Wibrin - Site brasserieBrouwerij van AchouffeBrasserie d'Achouffe - Wibrin - MagasinBrasserie d'Achouffe - Wibrin - Salle de brassageBrasserie d'Achouffe - Wibrin - Salle de brassageBrasserie d'Achouffe - Wibrin - Auberge des LutinsBrouwerij van AchouffeBrouwerij van AchouffeBrasserie d'Achouffe - Wibrin - Auberge des LutinsBrasserie d'Achouffe - Wibrin - Salle de dégustationBrasserie d'Achouffe - Wibrin - Site brasserieBrasserie d'Achouffe - Wibrin - Village d'Achouffe
Hier proef je vakkennis!

De brouwerij van Achouffe brouwt bier sinds 1982 en is sindsdien dusdanig gegroeid dat ze regelmatig wordt aangehaald als een van de meest opmerkelijke Belgische succesverhalen.

Deze brouwerij is gelegen midden in de betoverend mooie en groene Ardense bossen en produceert al meer dan 30 jaar karakterbier vol smaak voor de liefhebbers. “La Chouffe”, een blond bier met een fris en fruitig bouquet, is ongetwijfeld het meest bekend bij het groot publiek.

Maar de brouwerij heeft ook andere bieren op haar palmares, zoals “Mc Chouffe”, een bruin bier met een smaak die doet denken aan de Schotse bieren, of de “Houblon Chouffe”, een triple bier van het type "Indian Pale Ale" (IPA). Dan is er ook nog “N'ice Chouffe”, een kruidig (tijm en curaçao) en licht gehopt winterbier, en “Chouffe Soleil”, een bier voor zonnige dagen met een lichte fruittoets en frisse smaak.

De symbolen van het merk, namelijk de kabouters en kokbolden op de etiketten verwijzen naar de verhalen en legendes van de Ardennen. Elk bier heeft een eigen kabouter, een eigen verhaal en eigen kenmerken.
Ontdek deze kleine personages tijdens een bezoek aan de brouwerij, de mooie omgeving en een heerlijke degustatie.
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Achouffe 32
6666
Wibrin

Kaart