Chocoladefabriek Defroidmont

  • Chocolaterie Defroidmont - Erezée - Magasin
  • Chocolaterie Defroidmont - Erezée - Musée
  • Chocolaterie Defroidmont - Erezée - Musée
Chocolaterie Defroidmont - Erezée - MagasinChocolaterie Defroidmont - Erezée - MuséeChocolaterie Defroidmont - Erezée - Musée
Voor nèt even die andere smaak!

Tijdens een rondleiding in het museum, een bezoek en een degustatie ontdekt u alle facetten van chocolade bij de ambachtelijke chocolatier Philippe Defroidmont!

Philippe Defroidmont had reeds als kind belangstelling voor chocolade en maakt zijn creaties met de grootste zorg en respect voor de ambachtelijke tradities in zijn chocolaterie sinds 1984.

Tijdens een bezoek aan het museum maakt u kennis met de chocolade van Venezuela, het land van herkomst van de cacaobonen die Philippe Defroidmont gebruikt in België. U zal ook meer inzicht krijgen in de verschillende stappen van de productie, van cacaoboon tot praline, door de chocolatier aan het werk te zien in zijn atelier. Laat u verrassen door deze bijzondere boon met delicate en bijzondere aroma’s naargelang van de herkomst.

De winkel biedt een ruime keuze van chocolade, koekjes, macarons, gebakjes en taarten, evenals een groot assortiment van gevulde manden.
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Briscol 19 A
6997
EREZÉE

Kaart