R hotel experiences

  • R hotel experiences
  • R hotel experiences
  • R hotel experiences
R hotel experiencesR hotel experiencesR hotel experiences
Exclusief design met een bijzonder uitzicht

Wilt u genieten van een fantastisch zicht over de vallei van de Amblève vanuit uw kamer? Dan is hotel R hotel experiences in Remouchamps vlak bij de bekende Klim van la Redoute en het Circuit van Spa-Francorchamps.

Dit designhotel heeft 4 sterren en beschikt over 53 kamers en suites. De moderne en stijlvolle inrichting voorziet alle comfort: een badkamer met afzonderlijk toilet, airconditioning, televisie, wifi, een kluis en een gratis fles water.

U kunt ontspannen in het 900m² grote gezondheidscenter “Performe” met een wellnesscenter en zwembad, jacuzzi, hamam, infraroodcabine en sauna, of werken aan uw conditie in de fitnessruimte.

Restaurant Umami serveert zowel het ontbijt als lunch en diner. De inventieve en vriendelijk keuken van dit restaurant serveert heerlijke streekgerechten en wordt beschouwd als een van de beste van de regio. U kunt plaatsnemen op het mooie terras met zicht over de bossen en de vallei om van een maaltijd te genieten, of een glaasje drinken aan de bar.

R hotel experiences is een perfect uitvalspunt om de regio en de bekendste attracties te bezoeken: het circuit van Spa-Francorchamps, het wildpark Monde Sauvage, of de grotten van Remouchamps.
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Adres
R hotel experiences
Square Philippe Gilbert 1
4920
AYWAILLE

Kaart