Le Vieux Soiron

  • Le Vieux Soiron
  • Le Vieux Soiron
  • Le Vieux Soiron
  • Le Vieux Soiron
  • Le Vieux Soiron
Le Vieux SoironLe Vieux SoironLe Vieux SoironLe Vieux SoironLe Vieux Soiron
Traditionele keuken in één van de ‘Mooiste dorpen van Wallonië’
 
De 2 eigenaars, Jean-Baptiste en Stéphanie, heten u welkom in een gezellige sfeer voor een aangenaam gastronomisch moment in dit 18de eeuwse gebouw opgetrokken in steen van de streek.

Het restaurant ligt midden in het groen aan de rand van het Plateau van Herve te Soiron, een van de 20 mooiste dorpen van Wallonië.

Hier worden Belgische en Franse gerechten met een modern accent geserveerd. De chef weet elke fijnproever te overtuigen met zijn creativiteit en recepten op basis van lokale producten.
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Le Vieux Soiron
Soiron-Centre 51
4861
Soiron

Kaart