Brouwerij Belgian Peak Beer

  • Brouwerij Belgian Peak Beer
  • Brouwerij Belgian Peak Beer
  • Brouwerij Belgian Peak Beer
  • Brouwerij Belgian Peak Beer
  • Brouwerij Belgian Peak Beer
  • Brouwerij Belgian Peak Beer
  • Brouwerij Belgian Peak Beer
Brouwerij Belgian Peak BeerBrouwerij Belgian Peak BeerBrouwerij Belgian Peak BeerBrouwerij Belgian Peak BeerBrouwerij Belgian Peak BeerBrouwerij Belgian Peak BeerBrouwerij Belgian Peak Beer

Belgisch bier op hoogte

Deze brouwerij in een unieke omgeving en een adembenemend decor bevindt zich op het hoogste punt van België, vlakbij het Signaal van Botrange en de Baraque Michel. Het biedt een reeks bieren met smaken uit de streek die worden gebrouwen met het water van de Hoge Venen. Deze smakelijke dranken zijn gemaakt van een zorgvuldige selectie natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit. De bieren zijn van hoge gisting met hergisting op fles en worden niet gefilterd. Dit alles leidt tot een volledig assortiment uitzonderlijke bieren met heerlijke verrassende smaken. Blond, bruin, tripel en met blauwe bosbessen, aan u de keuze!
Kom naar de plaats waar het allemaal begon. Het Peak-team heet u welkom in de brouwerij en biedt rondleidingen en andere activiteiten om u de geheimen van de productie van hun bieren te laten ontdekken.

SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Route de Botrange 123
4950
Sourbrodt

Kaart