Onze service op maat

Wilt u ook deelnemen aan de plicht om te herdenken?

Open in een groep (schoolgroep of niet) de grenzen van de geschiedenis. Ontdek het leven tijdens de twee wereldoorlogen via verschillende bezienswaardigheden in 4 landen (België, Frankrijk, Duitsland en het Groothertogdom Luxemburg).
Land of Memory biedt themaverblijven met de mogelijkheid van een organisatie op maat. Vraag naar onze programma-ideeën en laat u inspireren. Wij zullen u een aanbod doen dat is afgestemd op uw wensen.

Als u boekt via onze diensten voor de bestemming Land of Memory bent u zeker van:

  • een dynamisch en meertalig team;
  • een flexibele organisatie die in staat is zich aan elke cliënt aan te passen;
  • ervaren gidsen;
  • een volledige afhandeling van de organisatie van de excursies of verblijven: van de reservering tot de facturering;
  • één aanspreekpunt voor een volledige en gepersonaliseerde service.

Hoe werkt het?

  • u wilt een daguitstapje of een verblijf organiseren met uw groep, klas of vereniging?
  • laat u inspireren door onze verschillende rondreizen en ontdek de bestemming Land of Memory die zich uitstrekt over 4 landen;
  • deze tourideeën zijn modulair en kunnen volledig worden aangepast aan uw behoeften en wensen;
  • Vraag een offerte aan en ga eropuit!

Een vraag? Een offerte aanvraag?

De velden met sterretje (*) dienen verplicht te worden ingevuld.
Mijn Gegevens
Groepstype
Groepsgrootte
Mijn aanvraag
Voorwerp
In dit kader zullen de verstrekte gegevens uitsluitend worden verwerkt door de Toeristische Federatie van de Provincie Luik (Fédération du Tourisme de la Province de Liège - FTPL) (uit naam van en met toestemming van het Interreg-programma VA Grote Regio ‘Land of Memory, On the conflicts’steps at the origin of Europe’ die de FTPL de opdracht heeft gegeven om het project op de markt te brengen) met het oog op informatieverstrekking en het reageren op uw verzoeken of vragen betreffende het project ‘Land of Memory’. Uw gegevens zullen niet worden verstrekt aan derden of nadien worden bewaard.
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra (Newsletter) diensten:
Door onderstaand vakje aan te vinken, stemt u ermee in dat de verstrekte persoonsgegevens ook worden verwerkt door de Toeristische Federatie van de Provincie Luik (Fédération du Tourisme de la Province de Liège - FTPL) voor het versturen van de aangevraagde nieuwsbrief. Deze gegevens zullen niet aan derden worden verstrekt en zullen bewaard worden zolang de FTPL toeristische informatie wenst te verstrekken.
Bevestig je verzoek aub:
Uw gegevens zullen tijdens de afwikkeling van de aanvraag worden bewaard in een beveiligd softwareprogramma waartoe uitsluitend de medewerkers van de FTPL werkzaam op de afdelingen ‘Web’ en ‘Administratie’ toegang zullen hebben, evenals het commerciële team dat zich bezighoudt met de toeristische offertes met betrekking tot dit project (Land of Memory). Deze personen kunnen hier alleen op een beveiligde manier inloggen door middel van een login en persoonlijk wachtwoord.

U heeft te allen tijde het recht op inzage, correctie, verwijdering, beperking van de verwerking, portabiliteit, verzet en verhaal met betrekking tot uw persoonsgegevens. Deze rechten kunnen worden uitgeoefend door een brief te sturen naar de webservice van de FTPL: Place de la République française 1, 4000 Luik OF per e-mail naar het volgende adres: administration@tourismepro.be
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.