Cyril chocoladefabriek

  • Cyril chocoladefabriek
  • Cyril chocoladefabriek
  • Cyril chocoladefabriek
  • Cyril chocoladefabriek
  • Cyril chocoladefabriek
  • Cyril chocoladefabriek
  • Cyril chocoladefabriek
  • Cyril chocoladefabriek
Cyril chocoladefabriekCyril chocoladefabriekCyril chocoladefabriekCyril chocoladefabriekCyril chocoladefabriekCyril chocoladefabriekCyril chocoladefabriekCyril chocoladefabriek
De geheimen van de ambachtelijke chocolademakerij
 
In het kleine dorp Samrée, op het hooggelegen La-Roche-en-Ardenne, verwelkomt Yves Lemaire, ambachtelijke chocolademaker sinds 1993, u met zijn vrouw in een gastronomisch paradijsje, en nodigt hij u uit voor zijn bezoeken met demonstratie.
 
Deze ambachtelijke en familiale chocoladefabriek maakt pralines en andere zoetigheden met ingrediënten van hoge kwaliteit en voor zover mogelijk, afkomstig van regionale producties. Zijn troef? De chocolademaker maakt gepersonaliseerde verpakkingen.
 
Cyril Chocolat heeft ook een winkel en biedt rondleidingen met een demonstratie en een proeverij. En u kunt uw kennis over deze heerlijke delicatesse bijspijkeren in het chocolademuseum. Ontdek de geheimen van het maken van ambachtelijke chocolade en het werk van een chocolatier door de demonstraties te bezoeken: films, zelf zien hoe bonbons worden gevormd, gedecoreerd, hoe holfiguren worden gemaakt, er zijn diverse proeverijen, een educatief museum en meer.
 
Kom het snel ontdekken en laat u verleiden door een wervelwind van heerlijke smaken!
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Samrée 63
6982
Samrée

Kaart