Ibis Luik Centrum Opéra

  • Ibis Luik Centrum Opéra
  • Ibis Luik Centrum Opéra
  • Ibis Luik Centrum Opéra
  • Ibis Luik Centrum Opéra
Ibis Luik Centrum OpéraIbis Luik Centrum OpéraIbis Luik Centrum OpéraIbis Luik Centrum Opéra
Dit is gewoon the place to be!

De beste manier om Luik te ontdekken is door midden in de stad te logeren in het Ibis-hotel Luik Centrum Opéra.

Geniet van een comfortabele nachtrust in een van de 78 aangename kamers van het hotel. U slaapt er in een zacht bed en u beschikt over een functionele badkamer.

Van 6u30 tot 10u00 is er een ontbijtbuffet met traditionele en continentale producten. In de bar kunt u altijd terecht voor een drankje of een snack in een ontspannen sfeer.

Vanuit het hotel kunt u slenteren doorheen de pittoreske straatjes van de stad, wandelen langs de oevers van de Maas of op de zondagsmarkt la Batte, een bezoek brengen aan het Paleis van de prins-bisschoppen, of gaan shoppen in het overdekte winkelcentrum vlakbij. Het hotel ligt naast de Koninklijke opera van Wallonië, ideaal om een van de prachtige voorstellingen van dit operahuis bij te wonen.
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Adres
Ibis Luik Centrum Opéra
Place de la République Française 41
4000
LIÈGE

Kaart