Floréal La Roche-en-Ardenne

  • Le Floréal - La Roche-en-Ardenne
  • Le Floréal - La Roche-en-Ardenne - Eetkamer
  • Le Floréal - La Roche-en-Ardenne - Ontbijtbuffet
  • Le Floréal - La Roche-en-Ardenne
  • Le Floréal - La Roche-en-Ardenne
  • Le Floréal - La Roche-en-Ardenne - Terras slaapkamer
  • Le Floréal - La Roche-en-Ardenne - Fietsactiviteiten
  • Le Floréal - La Roche-en-Ardenne
Le Floréal - La Roche-en-ArdenneLe Floréal - La Roche-en-Ardenne - EetkamerLe Floréal - La Roche-en-Ardenne - OntbijtbuffetLe Floréal - La Roche-en-ArdenneLe Floréal - La Roche-en-ArdenneLe Floréal - La Roche-en-Ardenne - Terras slaapkamerLe Floréal - La Roche-en-Ardenne - FietsactiviteitenLe Floréal - La Roche-en-Ardenne
Proef aan de oever van de Ourthe van verfijnde gerechten zoals regionale specialiteiten die de grootste lekkerbekken zullen bekoren

Le Parc – creatieve lokale en Franse keuken
Elk seizoen zijn menu! Zowel zomer als winter gaan de fijnproevers op zoek naar verscheidene typische smaken en gerechten uit onze streek. 
Deze specialiteiten worden samengesteld en geserveerd door een dynamisch team in een warm en gezellig kader.

Het seizoensmenu geeft u de keuze uit 5 voorgerechten, 5 hoofdgerechten en 5 nagerechten. Het wordt ‘s zaterdags, ‘s zondags en elke feestdag van 12u tot 14u geserveerd alsook ‘s vrijdags, ‘s zaterdags en elke vooravond van een feestdag van 19u tot 20u30. 
 
De taverne
Met haar groot terras langsheen de Ourthe en omgeven door een prachtig gazon, nodigt de taverne u uit om al uw wensen te vervullen.

Van de lichtste gerechten (omeletten, salades, …) tot de meest uitgebreide (vlees, vis, pasta, stoofpotjes, etc.), alsook een dagmenu.

Kom er een ijsje eten in het zonnetje, van een lekkere cocktail nippen of genieten van ons eigen overheerlijk Floreal-bier: FLO 39, gebrouwen ter ere van de 80e verjaardag van Floreal in 2019. 

De 76 kamers en 38 studio’s/appartementen, gelegen op hetzelfde domein als het restaurant, bieden de nodige voorzieningen om in alle rust te kunnen ontspannen. Het vakantiedomein Floréal La Roche-en-Ardenne ligt in een oase van groen en is het ideale vertrekpunt om op ontdekking te gaan in de ongerepte natuur.
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Floréal La Roche-en-Ardenne
Avenue de Villez 6
6980
LA ROCHE-EN-ARDENNE

Kaart