Jeugdherberg van Malmedy

  • Auberge de Jeunesse de Malmedy - Site
  • Auberge de Jeunesse de Malmedy - Salle de restauration
  • Auberge de Jeunesse de Malmedy - Bar
  • Auberge de Jeunesse de Malmedy - Espace de détente
  • Auberge de Jeunesse de Malmedy
  • Auberge de Jeunesse de Malmedy - Activité
Auberge de Jeunesse de Malmedy - SiteAuberge de Jeunesse de Malmedy - Salle de restaurationAuberge de Jeunesse de Malmedy - BarAuberge de Jeunesse de Malmedy - Espace de détenteAuberge de Jeunesse de MalmedyAuberge de Jeunesse de Malmedy - Activité
De roep van de natuur op het hoogste punt van België

Als u op zoek bent naar een uitvalbasis om Malmedy en de regio te ontdekken, kies dan voor de Jeugdherberg van Malmedy! Deze ecovriendelijke herberg ligt in het hart van de natuur en biedt prachtige landschappen.
Het beschikt over 36 kamers (2, 4, 6 en 8 bedden) met een totaal van 184 bedden en biedt verschillende soorten slaapkamers, waaronder familiekamers en slaapzalen die geschikt zijn voor groepen. Alle kamers hebben een eigen badkamer en zijn voorzien van usb-aansluitingen, gratis wifi, bedlampen en kluisjes.

Deze accommodatie met het label Clé Verte (Green Key) biedt ook een ecologisch ontbijt, gemaakt met verse, groene en verantwoorde lokale producten.

Maar deze herberg is ook de perfecte uitvalsbasis om de Oostkantons en de Ardennen te verkennen. U bent er slechts een paar stappen verwijderd van Malmedy, dit charmante stadje is een waar paradijs voor natuurliefhebbers, en bevindt zich op slechts enkele kilometers afstand van vele bezienswaardigheden en plaatsen in de regio die zeker een bezoek waard zijn.
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Jeugdherberg van Malmedy
Route d'Eupen 36
4960
Bevercé

Kaart