La Brasserie Liégeoise

  • La Brasserie Liégeoise
  • La Brasserie Liégeoise
  • La Brasserie Liégeoise
  • La Brasserie Liégeoise
  • La Brasserie Liégeoise
La Brasserie LiégeoiseLa Brasserie LiégeoiseLa Brasserie LiégeoiseLa Brasserie LiégeoiseLa Brasserie Liégeoise
Typische streekkeuken op loopafstand van het futuristische station

De Brasserie Liégeoise ligt in de wijk Guillemins met het indrukwekkende station en serveert streekgerechten op basis van verse producten, ideaal om uzelf een plezier te doen.

De brasserie was de opvolger van restaurant “l’Écailler Chez Crommen” - een vaste waarde in Luik sinds de jaren 1950 - dat werd overgenomen en een volledige renovatie onderging in 2005.

Kaasliefhebbers kunnen er hun hart ophalen met een tartiflette, een raclette op oude wijze of een "reblochonade", en voor vleesliefhebbers zijn er tal van heerlijke vleesgerechten. Bovendien kunt u zelf de gaarheid van de grillades en entrecôtes regelen als u kiest voor een barbecue aan tafel.

Ook streekspecialiteiten zoals Luikse balletjes, niertjes of een Luikse koffie ontbreken niet op de kaart. 

De warme, familiale sfeer, het decor van een “chique chalet” en het gedeeltelijk overdekte terras zijn eveneens troeven van dit restaurant dat wordt gerund door Alain Wouters en zijn team.
SLUITEN
De velden met sterretje (*) dienen verplicht te worden ingevuld.
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Uw gegevens worden verzameld in het kader van de precontractuele maatregelen met betrekking tot het opstellen en toesturen van offertes. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan de toeristische dienstverleners en/of evenementenbureaus waarop de aanvraag betrekking heeft. Deze gegevens zullen tot maximaal een jaar na ontvangst van uw aanvraag worden bewaard.
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra (Newsletter) diensten :
Door onderstaand vakje aan te vinken, stemt u ermee in dat de verstrekte persoonsgegevens ook worden verwerkt door de Toeristische Federatie van de Provincie Luik (Fédération du Tourisme de la Province de Liège - FTPL) voor het versturen van de aangevraagde nieuwsbrief. Deze gegevens zullen niet aan derden worden verstrekt en zullen bewaard worden zolang de FTPL toeristische informatie wenst te verstrekken.

Uw gegevens zullen worden opgeslagen in een beveiligd softwareprogramma waartoe alleen de medewerkers van de FTPL (uit naam van en met toestemming van het Interreg-programma VA Grote Regio ‘Land of Memory, On the conflicts’steps at the origin of Europe’ die de FTPL de opdracht heeft gegeven om het project op de markt te brengen) werkzaam bij de service ’Web’ toegang zullen hebben, evenals het commerciële team dat zich bezighoudt met de toeristische offertes met betrekking tot dit project (Land of Memory) door middel van een login en persoonlijk wachtwoord.

U heeft te allen tijde het recht op inzage, correctie, verwijdering, beperking van de verwerking, portabiliteit, verzet en verhaal met betrekking tot uw persoonsgegevens. Deze rechten kunnen worden uitgeoefend door een brief te sturen naar de webservice van de FTPL: Place de la République française 1, 4000 Luik OF per e-mail naar het volgende adres: administration@tourismepro.be
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
La Brasserie Liégeoise
Rue des Guillemins 119
4000
LIÈGE

Kaart