La Brasserie Liégeoise

  • La Brasserie Liégeoise
  • La Brasserie Liégeoise
  • La Brasserie Liégeoise
  • La Brasserie Liégeoise
  • La Brasserie Liégeoise
La Brasserie LiégeoiseLa Brasserie LiégeoiseLa Brasserie LiégeoiseLa Brasserie LiégeoiseLa Brasserie Liégeoise
Typische streekkeuken op loopafstand van het futuristische station

De Brasserie Liégeoise ligt in de wijk Guillemins met het indrukwekkende station en serveert streekgerechten op basis van verse producten, ideaal om uzelf een plezier te doen.

De brasserie was de opvolger van restaurant “l’Écailler Chez Crommen” - een vaste waarde in Luik sinds de jaren 1950 - dat werd overgenomen en een volledige renovatie onderging in 2005.

Kaasliefhebbers kunnen er hun hart ophalen met een tartiflette, een raclette op oude wijze of een "reblochonade", en voor vleesliefhebbers zijn er tal van heerlijke vleesgerechten. Bovendien kunt u zelf de gaarheid van de grillades en entrecôtes regelen als u kiest voor een barbecue aan tafel.

Ook streekspecialiteiten zoals Luikse balletjes, niertjes of een Luikse koffie ontbreken niet op de kaart. 

De warme, familiale sfeer, het decor van een “chique chalet” en het gedeeltelijk overdekte terras zijn eveneens troeven van dit restaurant dat wordt gerund door Alain Wouters en zijn team.
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
La Brasserie Liégeoise
Rue des Guillemins 119
4000
LIÈGE

Kaart