Accueil Benoîte-Vaux

  • Accueil Benoite Vaux
  • Accueil Benoite Vaux
  • Accueil Benoite Vaux - chambre des pèlerins
  • Accueil Benoite Vaux: salle de réunion
  • Accueil Benoite Vaux - Ascensseur
Accueil Benoite VauxAccueil Benoite VauxAccueil Benoite Vaux - chambre des pèlerinsAccueil Benoite Vaux: salle de réunionAccueil Benoite Vaux - Ascensseur
Aan het onthaal verwelkomt Benoite Vaux je in een idyllisch decor en een warme, gezellige en serene sfeer.

Het eerste gebouw dateert uit de negentiende eeuw. Het kreeg de naam Monastère (klooster) mee, een verwijzing naar de geestelijken die er tot het begin van de twintigste eeuw woonden en het bedevaartsoord runden.
Net voor 2000 werd het gerenoveerd en nu zijn er drieëntwintig kamers, elk met een eigen badkamer.

Het gebouw van de pelgrims daarentegen is aan het einde van de negentiende eeuw gebouwd om er pelgrims onderdak te geven. Het verblijf is in 2019 geherstructureerd en gerenoveerd en is speciaal voor onze gasten comfortabel en met de modernste faciliteiten uitgerust. 
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Adres
Accueil Benoîte-Vaux
Hameau de Benoîte-Vaux
55220
RAMBLUZIN ET BENOITE VAUX

Kaart