Amerikaanse militaire begraafplaats Neuville-en-Condroz

  • Ardennes American Cemetery
  • Ardennes American Cemetery
  • Ardennes American Cemetery
  • Ardennes American Cemetery
  • Ardennes American Cemetery
  • Ardennes American Cemetery
  • Ardennes American Cemetery
Ardennes American CemeteryArdennes American CemeteryArdennes American CemeteryArdennes American CemeteryArdennes American CemeteryArdennes American CemeteryArdennes American Cemetery
Dit is een begraafplaats voor Amerikaanse soldaten die tijdens de Tweede Wereldoorlog zijn gesneuveld. Je bemerkt er het indrukwekkende Memorial van witsteen uit Portland en het ereveld met 5310 grafzuilen. Het kerkhof is omgeven door bomen die doen denken aan het Ardense woud. Het is een plek om de Slag om de Ardennen en de bijhorende logistieke acties te herdenken.
Wie deze locatie bezoekt, kan een programma volgen met uitleg over de geschiedenis van deze plaats en de gevechten die er hebben plaatsgevonden. Ook worden een aantal soldaten belicht.
Hierbij kun je gebruik maken van een gecertificeerde gids van de National Association for Interpretation (het Amerikaanse equivalent van de European Association for Heritage Interpretation). 
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
164, route du Condroz
4121
Neuville-En-Condroz

Kaart