Ardenne Plaisir

  • Ardenne Plaisir
  • Ardenne Plaisir - Rit met paard en wagen
  • Ardenne Plaisir
  • Ardenne Plaisir
  • Ardenne Plaisir
  • Ardenne Plaisir
  • JBL rit - Ardenne Plaisir
  • Ardenne Plaisir
  • Ardenne Plaisir
  • Koffiepauze - Ardenne Plaisir
Ardenne PlaisirArdenne Plaisir - Rit met paard en wagenArdenne PlaisirArdenne PlaisirArdenne PlaisirArdenne PlaisirJBL rit - Ardenne PlaisirArdenne PlaisirArdenne PlaisirKoffiepauze - Ardenne Plaisir
Maak uw keuze uit de aangeboden wandelingen, bezoeken, leuke en feestelijke activiteiten

U houdt toch zeker van natuur en wandelingen! Bent u een liefhebber van geschiedkundige overblijfselen en legenden?

Ardenne Plaisir biedt u een ruime keuze aan wandelingen, bezoeken, ontdekkingen, ludieke en feestelijke activiteiten, maar ook een compleet aanbod van gastvrije tafels en streekgerechten om uw honger te stillen.

Wat u ook wenst, Ardenne Plaisir zal er alles aan doen om uw dagje uit of uw evenement te doen slagen, in alle rust!
SLUITEN
De velden met sterretje (*) dienen verplicht te worden ingevuld.
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Uw gegevens worden verzameld in het kader van de precontractuele maatregelen met betrekking tot het opstellen en toesturen van offertes. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan de toeristische dienstverleners en/of evenementenbureaus waarop de aanvraag betrekking heeft. Deze gegevens zullen tot maximaal een jaar na ontvangst van uw aanvraag worden bewaard.
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra (Newsletter) diensten :
Door onderstaand vakje aan te vinken, stemt u ermee in dat de verstrekte persoonsgegevens ook worden verwerkt door de Toeristische Federatie van de Provincie Luik (Fédération du Tourisme de la Province de Liège - FTPL) voor het versturen van de aangevraagde nieuwsbrief. Deze gegevens zullen niet aan derden worden verstrekt en zullen bewaard worden zolang de FTPL toeristische informatie wenst te verstrekken.

Uw gegevens zullen worden opgeslagen in een beveiligd softwareprogramma waartoe alleen de medewerkers van de FTPL (uit naam van en met toestemming van het Interreg-programma VA Grote Regio ‘Land of Memory, On the conflicts’steps at the origin of Europe’ die de FTPL de opdracht heeft gegeven om het project op de markt te brengen) werkzaam bij de service ’Web’ toegang zullen hebben, evenals het commerciële team dat zich bezighoudt met de toeristische offertes met betrekking tot dit project (Land of Memory) door middel van een login en persoonlijk wachtwoord.

U heeft te allen tijde het recht op inzage, correctie, verwijdering, beperking van de verwerking, portabiliteit, verzet en verhaal met betrekking tot uw persoonsgegevens. Deze rechten kunnen worden uitgeoefend door een brief te sturen naar de webservice van de FTPL: Place de la République française 1, 4000 Luik OF per e-mail naar het volgende adres: administration@tourismepro.be
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Rue St Joseph 23
6870
SAINT-HUBERT

Kaart