Brouwerij Saint-Monon

  • Brasserie Saint-Monon
  • Brasserie Saint-Monon
  • Brasserie Saint-Monon
  • Brasserie Saint-Monon
  • Brasserie Saint-Monon
Brasserie Saint-MononBrasserie Saint-MononBrasserie Saint-MononBrasserie Saint-MononBrasserie Saint-Monon
Lokaal bier op een legendarische achtergrond

Voor de bierliefhebbers: dit is een brouwerij die absoluut een bezoek waard is wanneer u in de Ardennen bent!  Deze in een boerderij ondergebrachte ambachtelijke familiebrouwerij werd opgericht in 1996 en heeft in de loop der jaren steeds meer naam gemaakt. Het dankt zijn naam aan een Schotse monnik die gezien werd als de beschermer van het vee.

Ontdek er de 4 ambachtelijke bieren, elk met een krachtige persoonlijkheid en gebrouwen met enkel natuurlijke ingrediënten, door Pierre Jacob, een van de jongste Waalse brouwers. Wit, bruin, blond of amberkleurig, er is voor ieder wel wat wils.

Deze brouwerij, bekroond met talrijke prijzen in zowel nationale als internationale wedstrijden, laat u een kijkje nemen achter de schermen. Tijdens een rondleiding met gids kunt u de installaties zien en luisteren naar de uitleg van de meesterbrouwer. Dit wordt uiteraard gevolgd door een proeverij!
SLUITEN
De velden met sterretje (*) dienen verplicht te worden ingevuld.
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Uw gegevens worden verzameld in het kader van de precontractuele maatregelen met betrekking tot het opstellen en toesturen van offertes. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan de toeristische dienstverleners en/of evenementenbureaus waarop de aanvraag betrekking heeft. Deze gegevens zullen tot maximaal een jaar na ontvangst van uw aanvraag worden bewaard.
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra (Newsletter) diensten :
Door onderstaand vakje aan te vinken, stemt u ermee in dat de verstrekte persoonsgegevens ook worden verwerkt door de Toeristische Federatie van de Provincie Luik (Fédération du Tourisme de la Province de Liège - FTPL) voor het versturen van de aangevraagde nieuwsbrief. Deze gegevens zullen niet aan derden worden verstrekt en zullen bewaard worden zolang de FTPL toeristische informatie wenst te verstrekken.

Uw gegevens zullen worden opgeslagen in een beveiligd softwareprogramma waartoe alleen de medewerkers van de FTPL (uit naam van en met toestemming van het Interreg-programma VA Grote Regio ‘Land of Memory, On the conflicts’steps at the origin of Europe’ die de FTPL de opdracht heeft gegeven om het project op de markt te brengen) werkzaam bij de service ’Web’ toegang zullen hebben, evenals het commerciële team dat zich bezighoudt met de toeristische offertes met betrekking tot dit project (Land of Memory) door middel van een login en persoonlijk wachtwoord.

U heeft te allen tijde het recht op inzage, correctie, verwijdering, beperking van de verwerking, portabiliteit, verzet en verhaal met betrekking tot uw persoonsgegevens. Deze rechten kunnen worden uitgeoefend door een brief te sturen naar de webservice van de FTPL: Place de la République française 1, 4000 Luik OF per e-mail naar het volgende adres: administration@tourismepro.be
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Rue Principale 41
6953
Ambly

Kaart