Bütgenbacher Hof

 • Bütgenbacher Hof - Kamer
 • Bütgenbacher Hof - Kamer
 • Bütgenbacher Hof - Ontbijt kamer
 • Bütgenbacher Hof - Terrass
 • Bütgenbacher Hof - Restaurant
 • Bütgenbacher Hof - Bar
 • Bütgenbacher Hof - Veranda
 • Bütgenbacher Hof - Zwembad
 • Bütgenbacher Hof - Butgenbach - Chambre Single
 • Bütgenbacher Hof - Butgenbach - Chambre double PMR
 • Bütgenbacher Hof - Butgenbach - Chambre Double/Twin
Bütgenbacher Hof - KamerBütgenbacher Hof - KamerBütgenbacher Hof - Ontbijt kamerBütgenbacher Hof - TerrassBütgenbacher Hof - RestaurantBütgenbacher Hof - BarBütgenbacher Hof - VerandaBütgenbacher Hof - ZwembadBütgenbacher Hof - Butgenbach - Chambre SingleBütgenbacher Hof - Butgenbach - Chambre double PMRBütgenbacher Hof - Butgenbach - Chambre Double/Twin
Een waar paradijs te midden van de ongerepte natuur

Het Hotel & Wellness Bütgenbacher Hof dat 4 sterren telt, biedt met zijn moderne kamers, restaurant en wellnesscentrum een uitgebreid en aantrekkelijk aanbod. Het etablissement ligt in de Hoge Venen, aan het prachtige marktplein van Bütgenbach am See, een van de mooiste dorpen van de Oostkantons, op een steenworp afstand van het meer en het sportcentrum van Worriken.

De kamers zijn eigentijds ingericht en bieden al het nodige comfort, ze zijn voorzien van airconditioning, douche of een bad, minibar en badjas. Elke ochtend wordt er een gevarieerd ontbijt geserveerd.
Het restaurant biedt een gastronomische keuken op basis van verse producten en beschikt over een wijnkelder. Op zonnige dagen is het heerlijk vertoeven op het terras. En in de winter kunt u genieten van de wintertuin.
Het hotel beschikt ook over een SPA, een fitnessruimte en een wellnessruimte. U kunt er genieten van de sauna's, de drie jacuzzi's, de rustruimte en het ruime zwembad.

In de omgeving van het hotel vindt u verschillende aangename wandel- en fietspaden door het bos en langs het meer.
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Adres
Bütgenbacher Hof
Marktplatz 8
4750
BUTGENBACH

Kaart