Bütgenbacher Hof

 • Bütgenbacher Hof - Butgenbach - Façade
 • Bütgenbacher Hof - Kamer
 • Bütgenbacher Hof - Kamer
 • Bütgenbacher Hof - Butgenbach - Chambre Single
 • Bütgenbacher Hof - Butgenbach - Chambre Double/Twin
 • Bütgenbacher Hof - Butgenbach - Chambre double PMR
 • Bütgenbacher Hof - Ontbijt kamer
 • Bütgenbacher Hof - Restaurant
 • Bütgenbacher Hof - Bar
 • Bütgenbacher Hof - Veranda
 • Bütgenbacher Hof - Zwembad
Bütgenbacher Hof - Butgenbach - FaçadeBütgenbacher Hof - KamerBütgenbacher Hof - KamerBütgenbacher Hof - Butgenbach - Chambre SingleBütgenbacher Hof - Butgenbach - Chambre Double/TwinBütgenbacher Hof - Butgenbach - Chambre double PMRBütgenbacher Hof - Ontbijt kamerBütgenbacher Hof - RestaurantBütgenbacher Hof - BarBütgenbacher Hof - VerandaBütgenbacher Hof - Zwembad
Een waar paradijs te midden van de ongerepte natuur

Het Hotel & Wellness Bütgenbacher Hof dat 4 sterren telt, biedt met zijn moderne kamers, restaurant en wellnesscentrum een uitgebreid en aantrekkelijk aanbod. Het etablissement ligt in de Hoge Venen, aan het prachtige marktplein van Bütgenbach am See, een van de mooiste dorpen van de Oostkantons, op een steenworp afstand van het meer en het sportcentrum van Worriken.

De kamers zijn eigentijds ingericht en bieden al het nodige comfort, ze zijn voorzien van airconditioning, douche of een bad, minibar en badjas. Elke ochtend wordt er een gevarieerd ontbijt geserveerd.
Het restaurant biedt een gastronomische keuken op basis van verse producten en beschikt over een wijnkelder. Op zonnige dagen is het heerlijk vertoeven op het terras. En in de winter kunt u genieten van de wintertuin.
Het hotel beschikt ook over een SPA, een fitnessruimte en een wellnessruimte. U kunt er genieten van de sauna's, de drie jacuzzi's, de rustruimte en het ruime zwembad.

In de omgeving van het hotel vindt u verschillende aangename wandel- en fietspaden door het bos en langs het meer.
SLUITEN
De velden met sterretje (*) dienen verplicht te worden ingevuld.
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Uw gegevens worden verzameld in het kader van de precontractuele maatregelen met betrekking tot het opstellen en toesturen van offertes. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan de toeristische dienstverleners en/of evenementenbureaus waarop de aanvraag betrekking heeft. Deze gegevens zullen tot maximaal een jaar na ontvangst van uw aanvraag worden bewaard.
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra (Newsletter) diensten :
Door onderstaand vakje aan te vinken, stemt u ermee in dat de verstrekte persoonsgegevens ook worden verwerkt door de Toeristische Federatie van de Provincie Luik (Fédération du Tourisme de la Province de Liège - FTPL) voor het versturen van de aangevraagde nieuwsbrief. Deze gegevens zullen niet aan derden worden verstrekt en zullen bewaard worden zolang de FTPL toeristische informatie wenst te verstrekken.

Uw gegevens zullen worden opgeslagen in een beveiligd softwareprogramma waartoe alleen de medewerkers van de FTPL (uit naam van en met toestemming van het Interreg-programma VA Grote Regio ‘Land of Memory, On the conflicts’steps at the origin of Europe’ die de FTPL de opdracht heeft gegeven om het project op de markt te brengen) werkzaam bij de service ’Web’ toegang zullen hebben, evenals het commerciële team dat zich bezighoudt met de toeristische offertes met betrekking tot dit project (Land of Memory) door middel van een login en persoonlijk wachtwoord.

U heeft te allen tijde het recht op inzage, correctie, verwijdering, beperking van de verwerking, portabiliteit, verzet en verhaal met betrekking tot uw persoonsgegevens. Deze rechten kunnen worden uitgeoefend door een brief te sturen naar de webservice van de FTPL: Place de la République française 1, 4000 Luik OF per e-mail naar het volgende adres: administration@tourismepro.be
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Adres
Bütgenbacher Hof
Marktplatz 8
4750
BUTGENBACH

Kaart