Family of Man

  • Centre national de l'audiovisuel / The Family Of Man - Clervaux - Salle d'exposition
  • Centre national de l'audiovisuel / The Family Of Man - Clervaux - Salle d'exposition
  • Centre national de l'audiovisuel / The Family Of Man - Clervaux - Salle d'exposition
  • Centre national de l'audiovisuel / The Family Of Man - Clervaux - Château de Clervaux
Centre national de l'audiovisuel / The Family Of Man - Clervaux - Salle d'expositionCentre national de l'audiovisuel / The Family Of Man - Clervaux - Salle d'expositionCentre national de l'audiovisuel / The Family Of Man - Clervaux - Salle d'expositionCentre national de l'audiovisuel / The Family Of Man - Clervaux - Château de Clervaux
Een fotografische legende met de grootste namen

Fotografieliefhebbers hebben ongetwijfeld al gehoord van de bekende tentoonstelling “The Family of Man”

De tentoonstelling werd voor het eerst voorgesteld in 1955 en wil een manifest voor vrede en de fundamentele gelijkheid van de mens zijn door middel van naoorlogse humanistische fotografie. In 1994 kreeg de tentoonstelling na een reis rond de wereld en meer dan 160 musea een vaste plaats in het kasteel van Clervaux.

De tentoonstelling brengt op een moderne en spectaculaire manier werken van bekende fotografen zoals Robert Capa, Henri Cartier-Bresson, Dorothea Lange, Robert Doisneau, August Sander of Ansel Adams, en werd door meer dan 10 miljoen bezoekers bezocht.  Deze legendarische tentoonstelling maakt een wezenlijk deel uit van de geschiedenis van de fotografie en is sinds 2003 ingeschreven in het Memory of the World-programma van de UNESCO.
SLUITEN
De velden met sterretje (*) dienen verplicht te worden ingevuld.
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Uw gegevens worden verzameld in het kader van de precontractuele maatregelen met betrekking tot het opstellen en toesturen van offertes. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan de toeristische dienstverleners en/of evenementenbureaus waarop de aanvraag betrekking heeft. Deze gegevens zullen tot maximaal een jaar na ontvangst van uw aanvraag worden bewaard.
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra (Newsletter) diensten :
Door onderstaand vakje aan te vinken, stemt u ermee in dat de verstrekte persoonsgegevens ook worden verwerkt door de Toeristische Federatie van de Provincie Luik (Fédération du Tourisme de la Province de Liège - FTPL) voor het versturen van de aangevraagde nieuwsbrief. Deze gegevens zullen niet aan derden worden verstrekt en zullen bewaard worden zolang de FTPL toeristische informatie wenst te verstrekken.

Uw gegevens zullen worden opgeslagen in een beveiligd softwareprogramma waartoe alleen de medewerkers van de FTPL (uit naam van en met toestemming van het Interreg-programma VA Grote Regio ‘Land of Memory, On the conflicts’steps at the origin of Europe’ die de FTPL de opdracht heeft gegeven om het project op de markt te brengen) werkzaam bij de service ’Web’ toegang zullen hebben, evenals het commerciële team dat zich bezighoudt met de toeristische offertes met betrekking tot dit project (Land of Memory) door middel van een login en persoonlijk wachtwoord.

U heeft te allen tijde het recht op inzage, correctie, verwijdering, beperking van de verwerking, portabiliteit, verzet en verhaal met betrekking tot uw persoonsgegevens. Deze rechten kunnen worden uitgeoefend door een brief te sturen naar de webservice van de FTPL: Place de la République française 1, 4000 Luik OF per e-mail naar het volgende adres: administration@tourismepro.be
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Montée Du Château
9712
Clervaux

Kaart