Fort Aventure van Chaudfontaine

  • Fort Aventure van Chaudfontaine
  • Fort Aventure van Chaudfontaine
  • Fort Aventure van Chaudfontaine
  • Fort Aventure van Chaudfontaine
  • Fort Aventure van Chaudfontaine
  • Fort Aventure van Chaudfontaine
  • Fort Aventure van Chaudfontaine
  • Fort Aventure van Chaudfontaine
Fort Aventure van ChaudfontaineFort Aventure van ChaudfontaineFort Aventure van ChaudfontaineFort Aventure van ChaudfontaineFort Aventure van ChaudfontaineFort Aventure van ChaudfontaineFort Aventure van ChaudfontaineFort Aventure van Chaudfontaine
Haal de avonturier in u naar boven en verleg uw grenzen!

Ontdek een unieke locatie met een adembenemend uitzicht over de stad Luik, boven Chaudfontaine en zijn thermale bronnen.
 
Hebt u zin voor avontuur? Een echte teamspirit? Wilt u zichzelf overtreffen? Fort Aventure and Events verwachten u om u op de proef te stellen ... Kom en verken uw grenzen op een plek vol geschiedenis, waar uitdagingen elkaar opvolgen in een omgeving die soms betoverend en soms verrassend is. Bent u in staat om onbevreesd de personages die door de gangen van het fort dwalen tegemoet te treden? Komt u als overwinnaar uit de fysieke en intellectuele uitdagingen die u te wachten staan? Is de hechtheid van uw team tegen alles bestand?
 
Onder toezicht van gediplomeerde instructeurs zal u allerlei uitdagingen aangaan, zoals: de speelkamers, het 3D-labyrint, de apenbrug, de tokkelbaan, het abseilen, de evenwichtskamer en tal van andere proeven met een speelse inslag. De professionele apparatuur garandeert een perfecte veiligheid en de verschillende proeven zijn niet verplicht.
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Rue du 13 Août 42
4050
CHAUDFONTAINE