Het December 44 Historical Museum

  • December 44 Historical Center - La Gleize - Musée
  • December 44 Historical Center - La Gleize - Musée
  • December 44 Historical Center - La Gleize - Musée
December 44 Historical Center - La Gleize - MuséeDecember 44 Historical Center - La Gleize - MuséeDecember 44 Historical Center - La Gleize - Musée
Het museum December 44 staat in het teken van de gevechten die in de winter van 1944 tijdens de Slag om de Ardennen plaatsvonden in de gemeente Stoumont/La Gleize.
 
De tentoonstellingsruimte beslaat 1000 m2. Je ontdekt er een hoogstaande museografie en meer dan 5.000 militaire voorwerpen die alle te maken hebben met de Slag om de Ardennen.
 
De gevechtstank "Tigre Royal 213" herinnert de bezoekers eraan hoe belangrijk het is dat we ons verleden kennen en herinneren.
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Rue de l'Eglise 7b
4987
La Gleize

Kaart