Het Fort Lantin

  • Fort de Lantin - Juprelle - Entrée du Fort
  • Fort de Lantin - Juprelle - Vue aérienne
  • Fort de Lantin - Juprelle - Scénographie
  • Fort de Lantin - Juprelle - Culture de champignons
Fort de Lantin - Juprelle - Entrée du FortFort de Lantin - Juprelle - Vue aérienneFort de Lantin - Juprelle - ScénographieFort de Lantin - Juprelle - Culture de champignons

Dit herdenkingsfort is het perfecte symbool van de Slag om Luik en van het heldhaftige optreden van België tegenover de Duitse aanvallen van 1914.

Bezoek het fort Lantin dat zich in dezelfde staat bevindt als toen het werd vernietigd.Ervaar zelf hoe de soldaten destijds leefden toen zij dit bastion van het Luikse verzet verdedigden.

Het fort huisvest tevens een museum met een uitgebreide verzameling voorwerpen uit die tijd.

SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Rue de Villers 1
4450
Juprelle

Kaart