Hotel Léo Station

  • Hotel Léo Station
  • Hotel Léo Station - Gastenkamer
  • Wagon Léo - Bastogne - Restaurant
  • Hotel Léo Station - Bastogne - Receptie
  • Wagon Léo - Bastogne - Restaurant
  • Hotel Léo Station - Badkamer
  • Hotel Léo Station - Badkamer
  • Hotel Léo Station - Ontbijtbuffet
Hotel Léo StationHotel Léo Station - GastenkamerWagon Léo - Bastogne - RestaurantHotel Léo Station - Bastogne - ReceptieWagon Léo - Bastogne - RestaurantHotel Léo Station - BadkamerHotel Léo Station - BadkamerHotel Léo Station - Ontbijtbuffet
Sublimeer uw verblijf in de regio in dit hotel met een zeer compleet aanbod

Het superior 3-sterrenhotel Léo Station biedt geluiddichte kamers met gratis vast internet en kabel-tv in het centrum van Bastogne. Alle kamers van Hotel Leo At Home zijn voorzien van airconditioning, een minibar, een bureau en een zithoek.

Er wordt elke ochtend een ontbijtbuffet geserveerd in de eetzaal.

Laat u verwennen aan de tafel van het bistronomisch restaurant van het hotel en vertrek op een heerlijke culinaire reis. Laat u aan boord van de Wagon Léo, in de stijl van de “Orient-Express”, vervoeren door het decor van deze plek. Trakteer u zelf op de gerechten waarvoor het restaurant vermaard is, zoals de seizoenssuggesties en lekkere schelpdieren. U krijgt alle aandacht die u verdient in de authentieke en familiale sfeer die Léo zo dierbaar is.
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Adres
Hotel Léo Station
Place Mac Auliffe 52
6600
BASTOGNE

Kaart