Jeugdherberg van Malmedy

 • Auberge de Jeunesse de Malmedy - Site
 • Auberge de Jeunesse de Malmedy - Site
 • Auberge de Jeunesse de Malmedy - Site
 • Auberge de Jeunesse de Malmedy - Site
 • Auberge de Jeunesse de Malmedy - Terrain multisports
 • Auberge de Jeunesse de Malmedy - Réception
 • Jeugdherberg van Malmedy - Gang
 • Jeugdherberg van Malmedy - Kamer
 • Jeugdherberg van Malmedy - Kamer douche
 • Jeugdherberg van Malmedy - Kamer wastafel
 • Jeugdherberg van Malmedy - Onthaal
 • Auberge de Jeunesse de Malmedy - Salon
 • Jeugdherberg van Malmedy - Restauration
 • Jeugdherberg van Malmedy - Relax ruimte
 • Auberge de Jeunesse de Malmedy - Salle de restauration
 • Jeugdherberg van Malmedy - Buiten
 • Jeugdherberg van Malmedy - Activiteit
Auberge de Jeunesse de Malmedy - SiteAuberge de Jeunesse de Malmedy - SiteAuberge de Jeunesse de Malmedy - SiteAuberge de Jeunesse de Malmedy - SiteAuberge de Jeunesse de Malmedy - Terrain multisportsAuberge de Jeunesse de Malmedy - RéceptionJeugdherberg van Malmedy - GangJeugdherberg van Malmedy - KamerJeugdherberg van Malmedy - Kamer doucheJeugdherberg van Malmedy - Kamer wastafelJeugdherberg van Malmedy - OnthaalAuberge de Jeunesse de Malmedy - SalonJeugdherberg van Malmedy - RestaurationJeugdherberg van Malmedy - Relax ruimteAuberge de Jeunesse de Malmedy - Salle de restaurationJeugdherberg van Malmedy - BuitenJeugdherberg van Malmedy - Activiteit
De roep van de natuur op het hoogste punt van België

Als u op zoek bent naar een uitvalbasis om Malmedy en de regio te ontdekken, kies dan voor de Jeugdherberg van MalmedyDeze ecovriendelijke herberg ligt in het hart van de natuur en biedt prachtige landschappen.

Het beschikt over 36 kamers (2, 4, 6 en 8 bedden) met een totaal van 184 bedden en biedt verschillende soorten slaapkamers, waaronder familiekamers en slaapzalen die geschikt zijn voor groepen. Alle kamers hebben een eigen badkamer en zijn voorzien van usb-aansluitingen, gratis wifi, bedlampen en kluisjes.

Deze accommodatie met het label Clé Verte (Green Key) biedt ook een ecologisch ontbijt, gemaakt met verse, groene en verantwoorde lokale producten. Als u honger hebt, kunt u er ook eten waarbij u de keuze hebt uit verschillende menu’s. De jeugdherberg maakt er een erezaak van om de voorkeur te geven aan lokale leveranciers en producten van het seizoen om kleine gerechten te bereiden die bij iedereen in de smaak zullen vallen! Deze accommodatie beschikt ook over een bar, die een echte ontmoetingsplaats is. Daar klopt het hart van de jeugdherberg! U vindt er een mooi aanbod van (lokale) dranken en snacks volgens beschikbaarheid.

Maar deze herberg is ook de perfecte uitvalsbasis om de Oostkantons en de Ardennen te verkennen. U bent er slechts een paar stappen verwijderd van Malmedy, dit charmante stadje is een waar paradijs voor natuurliefhebbers, en bevindt zich op slechts enkele kilometers afstand van vele bezienswaardigheden en plaatsen in de regio die zeker een bezoek waard zijn.
SLUITEN
De velden met sterretje (*) dienen verplicht te worden ingevuld.
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Uw gegevens worden verzameld in het kader van de precontractuele maatregelen met betrekking tot het opstellen en toesturen van offertes. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan de toeristische dienstverleners en/of evenementenbureaus waarop de aanvraag betrekking heeft. Deze gegevens zullen tot maximaal een jaar na ontvangst van uw aanvraag worden bewaard.
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra (Newsletter) diensten :
Door onderstaand vakje aan te vinken, stemt u ermee in dat de verstrekte persoonsgegevens ook worden verwerkt door de Toeristische Federatie van de Provincie Luik (Fédération du Tourisme de la Province de Liège - FTPL) voor het versturen van de aangevraagde nieuwsbrief. Deze gegevens zullen niet aan derden worden verstrekt en zullen bewaard worden zolang de FTPL toeristische informatie wenst te verstrekken.

Uw gegevens zullen worden opgeslagen in een beveiligd softwareprogramma waartoe alleen de medewerkers van de FTPL (uit naam van en met toestemming van het Interreg-programma VA Grote Regio ‘Land of Memory, On the conflicts’steps at the origin of Europe’ die de FTPL de opdracht heeft gegeven om het project op de markt te brengen) werkzaam bij de service ’Web’ toegang zullen hebben, evenals het commerciële team dat zich bezighoudt met de toeristische offertes met betrekking tot dit project (Land of Memory) door middel van een login en persoonlijk wachtwoord.

U heeft te allen tijde het recht op inzage, correctie, verwijdering, beperking van de verwerking, portabiliteit, verzet en verhaal met betrekking tot uw persoonsgegevens. Deze rechten kunnen worden uitgeoefend door een brief te sturen naar de webservice van de FTPL: Place de la République française 1, 4000 Luik OF per e-mail naar het volgende adres: administration@tourismepro.be
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Adres
Jeugdherberg van Malmedy
Route d'Eupen 36
4960
Bevercé

Kaart