Jeugdherberg van Malmedy

  • Jeugdherberg van Malmedy - Buiten
  • Jeugdherberg van Malmedy - Onthaal
  • Jeugdherberg van Malmedy - Restauration
  • Jeugdherberg van Malmedy - Relax ruimte
  • Jeugdherberg van Malmedy - Gang
  • Jeugdherberg van Malmedy - Kamer
  • Jeugdherberg van Malmedy - Kamer wastafel
  • Jeugdherberg van Malmedy - Kamer douche
  • Jeugdherberg van Malmedy - Activiteit
Jeugdherberg van Malmedy - BuitenJeugdherberg van Malmedy - OnthaalJeugdherberg van Malmedy - RestaurationJeugdherberg van Malmedy - Relax ruimteJeugdherberg van Malmedy - GangJeugdherberg van Malmedy - KamerJeugdherberg van Malmedy - Kamer wastafelJeugdherberg van Malmedy - Kamer doucheJeugdherberg van Malmedy - Activiteit
De roep van de natuur op het hoogste punt van België

Als u op zoek bent naar een uitvalbasis om Malmedy en de regio te ontdekken, kies dan voor de Jeugdherberg van MalmedyDeze ecovriendelijke herberg ligt in het hart van de natuur en biedt prachtige landschappen.

Het beschikt over 36 kamers (2, 4, 6 en 8 bedden) met een totaal van 184 bedden en biedt verschillende soorten slaapkamers, waaronder familiekamers en slaapzalen die geschikt zijn voor groepen. Alle kamers hebben een eigen badkamer en zijn voorzien van usb-aansluitingen, gratis wifi, bedlampen en kluisjes.

Deze accommodatie met het label Clé Verte (Green Key) biedt ook een ecologisch ontbijt, gemaakt met verse, groene en verantwoorde lokale producten. Als u honger hebt, kunt u er ook eten waarbij u de keuze hebt uit verschillende menu’s. De jeugdherberg maakt er een erezaak van om de voorkeur te geven aan lokale leveranciers en producten van het seizoen om kleine gerechten te bereiden die bij iedereen in de smaak zullen vallen! Deze accommodatie beschikt ook over een bar, die een echte ontmoetingsplaats is. Daar klopt het hart van de jeugdherberg! U vindt er een mooi aanbod van (lokale) dranken en snacks volgens beschikbaarheid.

Maar deze herberg is ook de perfecte uitvalsbasis om de Oostkantons en de Ardennen te verkennen. U bent er slechts een paar stappen verwijderd van Malmedy, dit charmante stadje is een waar paradijs voor natuurliefhebbers, en bevindt zich op slechts enkele kilometers afstand van vele bezienswaardigheden en plaatsen in de regio die zeker een bezoek waard zijn.
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Adres
Jeugdherberg van Malmedy
Route d'Eupen 36
4960
Bevercé

Kaart