Kasteel l’Avouerie d’Anthisnes

  • Kasteel l’Avouerie d’Anthisnes
  • Château de l’Avouerie d’Anthisnes - Musée de la Bière et du Peket
  • Château de l’Avouerie d’Anthisnes - Magasin
  • Château de l’Avouerie d’Anthisnes - Explication des étapes de fabrication
  • Château de l’Avouerie d’Anthisnes - Matières premières
Kasteel l’Avouerie d’AnthisnesChâteau de l’Avouerie d’Anthisnes - Musée de la Bière et du PeketChâteau de l’Avouerie d’Anthisnes - MagasinChâteau de l’Avouerie d’Anthisnes - Explication des étapes de fabricationChâteau de l’Avouerie d’Anthisnes - Matières premières
Met het Bier- en Pèkètmuseum net onder de middeleeuwse vestingtoren

Het kasteel l'Avouerie d'Anthisnes in de provincie Luik nodigt u uit voor een gastronomisch en historisch bezoek! Ontdek de authentieke omgeving van dit vroegere verblijf van de Hauts Voués, met een 17e eeuws kasteel en een vestingtoren van de 12e eeuw.

In dit buitengewone kader is het Bier- en Pèkètmuseum gevestigd en vindt u het antwoord op elke vraag over de geschiedenis van de locatie en deze typische streekdranken.

Het bezoek wordt afgesloten in de overwelfde kelders van het kasteel met een degustatie van het Belgisch-Russische bier dat tot stand kwam als eerbetoon aan het expeditieleger van de Eerste Wereldoorlog en waarvan de “patron” u de geschiedenis zal vertellen.
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Avenue de l'Abbaye 19
4160
ANTHISNES

Kaart