La Boite à Madeleines

  • La Boite à Madeleines
  • La Boîte à Madeleines
  • La Boîte à Madeleines
  • La Boîte à Madeleines
  • La Boîte à Madeleines
  • La Boîte à Madeleines
La Boite à MadeleinesLa Boîte à MadeleinesLa Boîte à MadeleinesLa Boîte à MadeleinesLa Boîte à MadeleinesLa Boîte à Madeleines
Madeleines voor iedereen!
Bij het familiebedrijf Madeleine Zins in Commercy en Meuse wordt de ambachtelijke productie van de Madeleine de Commercy van vader op zoon voortgezet.


Naast de traditionele Madeleine de Commercy pur beurre stelt Madeleines Zins ook zijn huisgemaakte specialiteiten voor: gevulde Madeleines met een mirabel, Madeleinettes met suikerparels, Madeleinettes met druppels van chocolade, framboos, sinaasappel... En zelfs Madeleines met een glazuurlaagje van pure chocolade!

Alle Madeleines, Madeleinettes, Biscuits... worden geproduceerd met producten uit de streek, zonder bewaarmiddelen en waarvan de vervaldatum de vier weken niet overschrijdt. 

Tijdens je bezoek kun je verschillende productiefasen van de Madeleines meemaken maar je kunt er ook - en vooral - proeven van de Zins-specialiteiten, zo uit de oven!

Iets zoets voor je smaakpapillen en een heerlijke reis doorheen de wereld van de Madeleines.
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
ZAE la louvière
55200
COMMERCY

Kaart