Le Floréal La Roche-en-Ardenne

  • Le Floreal
  • Le Floreal
  • Le Floreal
  • Le Floreal
  • Le Floreal
  • Le Floreal
Le Floreal Le Floreal Le Floreal Le Floreal Le Floreal Le Floreal
Gastvrij verblijf in een gezellig 100% Ardens vakantiedorp

Beleef een onvergetelijk moment in de Ardennen tijdens een verblijf in domein Floréal van La Roche-en-Ardenne. Dit prachtige domein ligt midden in een groene omgeving vlak bij de Ourthe.

U verblijft in een van de 76 recent gemoderniseerde en mooi ingerichte kamers.  Elke kamer beschikt over 1 tot 4 bedden, een minikoelkast, een flatscreen-tv, een telefoon, gratis internetverbinding en een badkamer met een toilet, wastafel, douche en haardroger.

De studio’s en appartementen zijn zuidgericht met zicht op het park en de rivier om volop te genieten van de omgeving en de rust.

Na een heerlijke nachtrust kunt u de dag beginnen met het ontbijtbuffetHet restaurant "le Parc" zal fijnproevers bekoren met zijn verfijnde gerechten en regionale specialiteiten. De chef zal u aangenaam verrassen met zijn ruime aanbod, van de eenvoudigste gerechten over streekgerechten tot culinaire hoogstandjes.

Dit mooi gelegen domein biedt allerlei buitenactiviteiten aan, zoals minigolf, een zwembad in juli en augustus, petanque, bowling en dansavonden.

Liefhebbers van wandelen zullen ook blij zijn met de vele boswandelingen die in de regio te voet of met de fiets gemaakt kunnen worden. Zonder te vergeten een kajakafdaling op de Ourthe te maken en het centrum van het kleine stadje La Roche-en-Ardenne op achthonderd meter te bezoeken.
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Adres
Le Floréal La Roche-en-Ardenne
Avenue de Villez 6
6980
LA ROCHE-EN-ARDENNE

Kaart