Les jardins du Mess

  • Les Jardins du Mess
  • Les Jardins du Mess
  • Les Jardins du Mess
Les Jardins du MessLes Jardins du MessLes Jardins du Mess
…Er was eens... langs de oevers van de Maas, in het hart van Verdun, een prachtig bouwwerk
 uit de negentiende eeuw. Later werd het majesteitelijk omgebouwd tot een stijlvol viersterrenhotel-restaurant.

Zo begint het verhaal van jouw verblijf in deze buitengewone plek, de voormalige mess van de officiers van Verdun. Dit karaktervolle pand is gemaakt van bakstenen en stenen en heeft een gezellig mansardedak.

De kamers hebben een chique ontwerp en zijn tot in de puntjes uitgerust... Tv, USB-stopcontacten, aangepaste verlichting in de badkamer, ruim beddengoed van uitstekende kwaliteit, airconditioning, perfecte geluiddemping en uiteraard wifi, een minibar en een welkomstpakket... Alles erop en eraan.

Ze baden in het licht en bieden een prachtig uitzicht, ofwel op de lagergelegen Maas en de monumenten in het stadscentrum, ofwel op het dichtbegroeide park aan de achterkant van het gebouw. Er is geen twijfel mogelijk, eigentijds comfort gaat hier hand in hand met de authenticiteit van de plek. De ideale combinatie voor een onvergetelijk verblijf! 
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Adres
Les jardins du Mess
22 quai de la République
55100
Verdun

Kaart