Relax Hotel PIP Margraff

  • Relax Hotel PIP Margraff - Uitzicht
  • Relax Hotel PIP Margraff - Kamer
  • Relax Hotel PIP Margraff - Badkamer
  • Relax Hotel PIP Margraff
  • Relax Hotel PIP Margraff
  • Relax Hotel PIP Margraff - Bar
  • Relax Hotel PIP Margraff - Zwembad
Relax Hotel PIP Margraff - UitzichtRelax Hotel PIP Margraff - KamerRelax Hotel PIP Margraff - BadkamerRelax Hotel PIP MargraffRelax Hotel PIP MargraffRelax Hotel PIP Margraff - BarRelax Hotel PIP Margraff - Zwembad
Gastvrijheid met traditie sinds meer dan 140 jaar

In het charmante historische stadje Sankt Vith, tussen de Hoge Venen, de Eifel, Luxemburg en Duitsland, komen traditie en moderniteit samen in dit door een familie gerunde 4-sterren hotel. Het PIP Margraff Hotel biedt al het comfort dat een veeleisende gast van een eersteklas hotel kan verwachten.
Het biedt u een compleet aanbod: 30 comfortabele kamers, een kwalitatief restaurant dat geraffineerde gerechten bereid met regionale en seizoensgebonden producten, een brasserie met een aangenaam terras en een wellnesscentrum. Het wellnesscentrum biedt verschillende faciliteiten, waaronder een rotszwembad, een sauna, een infraroodcabine, een jacuzzi en een nevel- en belevingsdouche die voor een heerlijk moment van rust en ontspanning zorgen.
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Adres
Relax Hotel PIP Margraff
Hauptstrasse 7
4780
SAINT-VITH

Kaart