Silva Hotel Spa-Balmoral

  • Silva Hotel Spa-Balmoral
  • Silva Hotel Spa-Balmoral
  • Silva Hotel Spa-Balmoral
  • Silva Hotel Spa-Balmoral
  • Silva Hotel Spa-Balmoral
Silva Hotel Spa-BalmoralSilva Hotel Spa-BalmoralSilva Hotel Spa-BalmoralSilva Hotel Spa-BalmoralSilva Hotel Spa-Balmoral
Bij het Warfaaz-meer vind je een hotel ver boven de 4 sterren

Silva Hotel Spa-Balmoral ligt verscholen in de beboste en groene heuvels van de Belgische Ardennen, op een unieke plaats die uitkijkt over het meer van Warfaaz!

Het is een ideale locatie om er even tussenuit te trekken en tot rust te komen in een van de 126 kamers. Alle kamers beschikken over een flatscreen-tv, wifi, een kluis, een kleine kast en een badkamer met bad of douche. Van op het balkon hebt u een mooi zicht op de bossen rondom.

De spa maakt uw verblijf nog aangenamer en helpt om te ontspannen. Ontdek de gunstige effecten van hydrotherapie, geniet van een sauna of hamam, ontspan in de jacuzzi, zwem een baantje in het verwarmde binnenzwembad, werk aan uw conditie in de fitnesszaal, kom tot rust in de ontspanningsruimte of de private tuin, of laat u verwennen tijdens een massage of verzorging.

Het hotel beschikt over een adembenemend uitzicht, een restaurant waar een heerlijk ontbijtbuffet wordt geserveerd. U kunt dineren in een mooi ingerichte zaal en genieten van de bijzonder verfijnde keuken ongeacht het seizoen.

Dit hotel voldoet aan al uw wensen en stelt zich zeer flexibel op om u een optimale service te bieden. Het ligt ook dicht bij Spa, de wereldbekende thermenstad en het mythische circuit van Spa-Francorchamps.
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Adres
Silva Hotel Spa-Balmoral
Route de Balmoral 33
4900
SPA

Kaart