Silva Hotel Spa-Balmoral

  • Silva Hotel Spa-Balmoral - Chambre Lake side
  • Silva Hotel Spa-Balmoral - Chambre Lake side - Terrasse
  • Silva Hotel Spa-Balmoral - Vue panoramique
  • Silva Hotel Spa-Balmoral - Salle de séminaire - Montréal et Indianapolis
Silva Hotel Spa-Balmoral - Chambre Lake sideSilva Hotel Spa-Balmoral - Chambre Lake side - TerrasseSilva Hotel Spa-Balmoral - Vue panoramiqueSilva Hotel Spa-Balmoral - Salle de séminaire - Montréal et Indianapolis
Bij het Warfaaz-meer vind je een hotel ver boven de 4 sterren

Silva Hotel Spa-Balmoral ligt verscholen in de beboste en groene heuvels van de Belgische Ardennen, op een unieke plaats die uitkijkt over het meer van Warfaaz!

Het is een ideale locatie om er even tussenuit te trekken en tot rust te komen in een van de 126 kamers. Alle kamers beschikken over een flatscreen-tv, wifi, een kluis, een kleine kast en een badkamer met bad of douche. Van op het balkon hebt u een mooi zicht op de bossen rondom.

De spa maakt uw verblijf nog aangenamer en helpt om te ontspannen. Ontdek de gunstige effecten van hydrotherapie, geniet van een sauna of hamam, ontspan in de jacuzzi, zwem een baantje in het verwarmde binnenzwembad, werk aan uw conditie in de fitnesszaal, kom tot rust in de ontspanningsruimte of de private tuin, of laat u verwennen tijdens een massage of verzorging.

Het hotel beschikt over een adembenemend uitzicht, een restaurant waar een heerlijk ontbijtbuffet wordt geserveerd. U kunt dineren in een mooi ingerichte zaal en genieten van de bijzonder verfijnde keuken ongeacht het seizoen.

Dit hotel voldoet aan al uw wensen en stelt zich zeer flexibel op om u een optimale service te bieden. Het ligt ook dicht bij Spa, de wereldbekende thermenstad en het mythische circuit van Spa-Francorchamps.
SLUITEN
De velden met sterretje (*) dienen verplicht te worden ingevuld.
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Uw gegevens worden verzameld in het kader van de precontractuele maatregelen met betrekking tot het opstellen en toesturen van offertes. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan de toeristische dienstverleners en/of evenementenbureaus waarop de aanvraag betrekking heeft. Deze gegevens zullen tot maximaal een jaar na ontvangst van uw aanvraag worden bewaard.
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra (Newsletter) diensten :
Door onderstaand vakje aan te vinken, stemt u ermee in dat de verstrekte persoonsgegevens ook worden verwerkt door de Toeristische Federatie van de Provincie Luik (Fédération du Tourisme de la Province de Liège - FTPL) voor het versturen van de aangevraagde nieuwsbrief. Deze gegevens zullen niet aan derden worden verstrekt en zullen bewaard worden zolang de FTPL toeristische informatie wenst te verstrekken.

Uw gegevens zullen worden opgeslagen in een beveiligd softwareprogramma waartoe alleen de medewerkers van de FTPL (uit naam van en met toestemming van het Interreg-programma VA Grote Regio ‘Land of Memory, On the conflicts’steps at the origin of Europe’ die de FTPL de opdracht heeft gegeven om het project op de markt te brengen) werkzaam bij de service ’Web’ toegang zullen hebben, evenals het commerciële team dat zich bezighoudt met de toeristische offertes met betrekking tot dit project (Land of Memory) door middel van een login en persoonlijk wachtwoord.

U heeft te allen tijde het recht op inzage, correctie, verwijdering, beperking van de verwerking, portabiliteit, verzet en verhaal met betrekking tot uw persoonsgegevens. Deze rechten kunnen worden uitgeoefend door een brief te sturen naar de webservice van de FTPL: Place de la République française 1, 4000 Luik OF per e-mail naar het volgende adres: administration@tourismepro.be
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Adres
Silva Hotel Spa-Balmoral
Route de Balmoral 33
4900
SPA

Kaart