Van der Valk Hotel Liège Congrès

  • Van der Valk Congrès Hotel Liège - Site
  • Van der Valk Congrès Hotel Liège - Chambre
  • Van der Valk Congrès Hotel Liège - Chambre
  • Van der Valk Congrès Hotel Liège - Restaurant
  • Van der Valk Congrès Hotel Liège - Restaurant
  • Van der Valk Congrès Hotel Liège - Piscine
  • Van der Valk Congrès Hotel Liège - Salon
  • Van der Valk Congrès Hotel Liège - Salon
  • Van der Valk Congrès Hotel Liège - Chambre
  • Van der Valk Congrès Hotel Liège - Terrasse
Van der Valk Congrès Hotel Liège - SiteVan der Valk Congrès Hotel Liège - ChambreVan der Valk Congrès Hotel Liège - ChambreVan der Valk Congrès Hotel Liège - RestaurantVan der Valk Congrès Hotel Liège - RestaurantVan der Valk Congrès Hotel Liège - PiscineVan der Valk Congrès Hotel Liège - SalonVan der Valk Congrès Hotel Liège - SalonVan der Valk Congrès Hotel Liège - ChambreVan der Valk Congrès Hotel Liège - Terrasse

Omdat u alleen het beste verdient

Dit congreshotel met 219 uniek ingerichte, comfortabele kamers, suites en appartementen ligt dicht bij het Palais des Congrès van Luik in een wijk in sterke opmars.

Naast de prachtige ruimte kamers beschikt het hotel ook over een brasserie en het restaurant « le ‘W’ ». U kunt er genieten van heerlijke gerechten met seizoensproducten.

‘s Avonds hebt u op de 10de verdieping vanuit de Sky Bar een geweldig zicht over de stad Luik terwijl u geniet van een glaasje.

Klanten van het hotel hebben gratis toegang tot de spa en het fitnesscenter. Zo kunt u heerlijk ontspannen in de hamam, sauna of jacuzzi of aan de rand van het aangename verwarmde design binnenzwembad.

Het hotel is via een nieuwe voetgangersbrug genaamd “la belle Liégeoise” verbonden aan het TGV-station Guillemins, en goed gelegen voor een bezoek aan het prachtige parc de la Boverie waar het museum voor schone kunst en een ruimte voor internationale tentoonstellingen gevestigd zijn.

 
SLUITEN
De velden met sterretje (*) dienen verplicht te worden ingevuld.
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Uw gegevens worden verzameld in het kader van de precontractuele maatregelen met betrekking tot het opstellen en toesturen van offertes. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan de toeristische dienstverleners en/of evenementenbureaus waarop de aanvraag betrekking heeft. Deze gegevens zullen tot maximaal een jaar na ontvangst van uw aanvraag worden bewaard.
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra (Newsletter) diensten :
Door onderstaand vakje aan te vinken, stemt u ermee in dat de verstrekte persoonsgegevens ook worden verwerkt door de Toeristische Federatie van de Provincie Luik (Fédération du Tourisme de la Province de Liège - FTPL) voor het versturen van de aangevraagde nieuwsbrief. Deze gegevens zullen niet aan derden worden verstrekt en zullen bewaard worden zolang de FTPL toeristische informatie wenst te verstrekken.

Uw gegevens zullen worden opgeslagen in een beveiligd softwareprogramma waartoe alleen de medewerkers van de FTPL (uit naam van en met toestemming van het Interreg-programma VA Grote Regio ‘Land of Memory, On the conflicts’steps at the origin of Europe’ die de FTPL de opdracht heeft gegeven om het project op de markt te brengen) werkzaam bij de service ’Web’ toegang zullen hebben, evenals het commerciële team dat zich bezighoudt met de toeristische offertes met betrekking tot dit project (Land of Memory) door middel van een login en persoonlijk wachtwoord.

U heeft te allen tijde het recht op inzage, correctie, verwijdering, beperking van de verwerking, portabiliteit, verzet en verhaal met betrekking tot uw persoonsgegevens. Deze rechten kunnen worden uitgeoefend door een brief te sturen naar de webservice van de FTPL: Place de la République française 1, 4000 Luik OF per e-mail naar het volgende adres: administration@tourismepro.be
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Adres
Van der Valk Hotel Liège Congrès
Esplanade de l'Europe 2
4020
LIÈGE

Kaart