Van der Valk Hotel Luxembourg-Aarlen

  • Van der Valk Luxembourg-Arlon - Hôtel
  • Van der Valk Luxembourg-Arlon - Hôtel
  • Van der Valk Luxembourg-Arlon - Hôtel
  • Van der Valk Luxembourg-Arlon - Chambre Superior balcony
  • Van der Valk Luxembourg-Arlon - Chambre Superior bed
  • Van der Valk Luxembourg-Arlon - Restaurant
  • Van der Valk Luxembourg-Arlon - Restaurant
Van der Valk Luxembourg-Arlon - HôtelVan der Valk Luxembourg-Arlon - HôtelVan der Valk Luxembourg-Arlon - HôtelVan der Valk Luxembourg-Arlon - Chambre Superior balconyVan der Valk Luxembourg-Arlon - Chambre Superior bedVan der Valk Luxembourg-Arlon - RestaurantVan der Valk Luxembourg-Arlon - Restaurant
Van der Valk Luxembourg-Arlon telt 125 kamers met een minimumoppervlakte van 30 m2. De kamers zijn mooi, elegant, modern en - dankzij het premium beddengoed - heerlijk comfortabel. De badkamers hebben een afzonderlijk toilet, een ruime vlakke douche en een aantal van de kamers heeft een ligbad.
Met zijn tien veelzijdige en aanpasbare conferentiezalen met een totale oppervlakte van 1.200 m2, is dit hotel de ideale plaats voor elk evenement. Op de kruising A4/E411, vlak bij Luxemburg, liggen zowel de luchthaven Findel als Kirchberg. Beide zijn makkelijk bereikbaar.
In het hotel Van der Valk Luxembourg-Arlon kun je je culinaire hart ophalen: je kunt kiezen uit het restaurant Le Nid en het eethuis L'Oeuf. Elke plek heeft zijn eigen karakter. Dankzij de volledig open keuken kun je zien en ontdekken hoe de chefs de verse gerechten voor beide restaurants bereiden. 
Laat je door ons inspireren en verwennen, ons professionele team staat voor je klaar.
Beschikbaar ter plaatse: gratis wifi en parkeerplaats, Tesla-laadpalen, een kinderhoek in het restaurant, twee restaurants en een bar, een conferentieruimte.
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Adres
Van der Valk Hotel Luxembourg-Aarlen
Route de Longwy 596
6700
ARLON

Kaart