Van Der Valk Hotel Verviers

  • Van Der Valk Hotel Verviers
  • Van Der Valk Hotel Verviers
  • Van Der Valk Hotel Verviers
  • Van Der Valk Hotel Verviers
  • Van Der Valk Hotel Verviers
  • Van Der Valk Hotel Verviers
Van Der Valk Hotel VerviersVan Der Valk Hotel VerviersVan Der Valk Hotel VerviersVan Der Valk Hotel VerviersVan Der Valk Hotel VerviersVan Der Valk Hotel Verviers
Omdat u alleen het beste verdient

Dit hotel gebruikt bodemwarmte voor verwarming van zijn infrastructuur en kreeg het “Green Key” label toegekend. Het ligt op een twintigtal kilometer van Luik, aan het begin van de Venen en biedt een kwaliteitsvolle service in een infrastructuur op maat van uw behoeften.

Van der Valk Hotel Verviers werd ingericht in het voormalige douanedepot met zijn fantastische architectuur van 1891, en telt 100 comfortabele kamers, 9 junior suites met jacuzzi en 5 ruime business suites met bubbelbad.

Het loungerestaurant “L'Entrepôt” heeft een goed gevulde en gevarieerde kaart met internationale gerechten, en in de brasserie van het hotel kunt u iets eten of drinken.

Het buitenzwembad is voorbehouden aan de gasten van het hotel en is tijdens het seizoen toegankelijk van 8u00 tot 22u00, ideaal om te ontspannen na een drukke dag.
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Adres
Van Der Valk Hotel Verviers
Rue de la Station 4
4800
VERVIERS

Kaart