Weventures

  • Weventures - Stoumont - Team Building
  • Weventures - Stoumont - Team Building
  • Weventures - Stoumont - Team Building
Weventures - Stoumont - Team BuildingWeventures - Stoumont - Team BuildingWeventures - Stoumont - Team Building
De onmisbare partner voor de organisatie van evenementen in alle veiligheid

Weventures is gevestigd in de Belgische Ardennen, vlak bij het circuit van Spa-Francorchamps, en biedt een breed scala aan diensten voor zakelijke evenementen.

Sinds de oprichting heeft Weventures meer dan 1.000 evenementen georganiseerd in België, Luxemburg, Frankrijk, Spanje en zelfs Kroatië.

Hun diepgaande kennis van de evenementen- en hotelbranche, Hun ruime keuze aan activiteiten die naar verschillende locaties kunnen worden overgebracht, evenals hun flexibiliteit hun belangrijkste troeven.
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Route de l'Eau Rouge 20
4987
STOUMONT

Kaart