Le cercle du Mess

  • Le restaurant Cercle du Mess

Aan het fornuis van "Cercle du Mess" vind je Marc SPITZ terug. Deze veelbelovende jonge chef uit Verdun houdt met hart en ziel van zijn regio en van de streekproducten. Hij selecteert persoonlijk de verse producten waar hij diezelfde dag nog mee zal werken en werkt voornamelijk met lokale leveranciers.

Met de hulp van zijn medewerker Yusuke, die afkomstig is uit Japan, doet Marc inspiratie op tussen de marktkramen of in de vrije natuur. Zijn gerechten zijn subtiel en elegant, vindingrijk en vol smaak, eigentijds en lekker. Zijn keuken valt zowel bij de lokale habitués als bij gasten op doorreis in de smaak.

De kaart is rijk en gevarieerd, maar niet te veel. Kwaliteit en versheid hebben voorrang. De gerechten worden delicaat gecombineerd met de beste, knap geselecteerde wijnen. Daaronder bevinden zich ook enkele uitstekende lokale producties zoals de Domaine de Muzy die ook door de Franse president wordt gedronken!

We zijn ver af van de hoogdravende, benepen service uit chique restaurants... maar dat betekent niet dat het personeel minder attent is. Je zit comfortabel in een mooie, lichte zaal of op het aangename terras dat uitgeeft op het park en je geniet er van een ongelofelijk lekkere maaltijd. 
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Le cercle du Mess
22 quai de la République
55100
Verdun

Kaart