Restaurant "Le Nid" van Van der Valk Hotel Luxembourg-Arlon

  • Van der Valk Luxembourg-Arlon - Restaurant
  • Van der Valk Luxembourg-Arlon - Hôtel
  • Van der Valk Luxembourg-Arlon - Hôtel
  • Van der Valk Luxembourg-Arlon - Restaurant
Van der Valk Luxembourg-Arlon - RestaurantVan der Valk Luxembourg-Arlon - HôtelVan der Valk Luxembourg-Arlon - HôtelVan der Valk Luxembourg-Arlon - Restaurant
In het restaurant le Nid kun je de chefs bewonderen die in de open keuken aan het werk zijn. Je wordt er onthaald in een gezelllige sfeer en beleeft er een onvergetelijke ervaring.
Je hebt keuze uit een ruime waaier aan regionale en eigentijdse gerechten, voornamelijk op basis van verse seizoenproducten. Een aantal ervan komen zelfs rechtstreeks uit de tuin van het restaurant !
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Restaurant "Le Nid" van Van der Valk Hotel Luxembourg-Arlon
Route de Longwy 596
6700
ARLON

Kaart