Wagon Léo

  • Wagon Léo - Bastogne - Restaurant
  • Wagon Léo - Bastogne - Restaurant
  • Wagon Léo - Bastogne - Restaurant
  • Wagon Léo - Bastogne - Restaurant
  • Wagon Léo - Bastogne - Restaurant
Wagon Léo - Bastogne - RestaurantWagon Léo - Bastogne - RestaurantWagon Léo - Bastogne - RestaurantWagon Léo - Bastogne - RestaurantWagon Léo - Bastogne - Restaurant
Al 70 jaar en 3 generaties lang bekoort dit restaurant jong en oud met een uniek concept rond de wereld van de spoorwegen

Het Bistronomisch restaurant Wagon Léo en zijn Parijse bistro verwelkomen u onder het glazen dak van een stalen station. Ook heeft u bij mooi weer de mogelijkheid om op het terras of in de patio te eten.

Het restaurant Wagon Léo biedt een unieke omgeving en de garantie om van een heerlijke maaltijd te genieten.

En als u Bastenaken, zijn natuurlijke omgeving en zijn beroemde, historische monumenten wilt ontdekken, boek dan een verblijf in het Hôtel Léo Station. Het hotel is gelegen op de Place Mac Auliffe, in het hart van de stad, en werd in 2018 volledig gerenoveerd. Dit superieur driesterrenhotel heeft traditionele en superieure “cabines” en luxe “cabines” met bubbelbad. Er zijn in totaal 34 kamers met airconditioning, minibar, een bureau en een zithoek. 
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Wagon Léo
Place Mac Auliffe 52
6600
BASTOGNE

Kaart